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アイテム
製造条件が和三盆糖の一般成分に及ぼす影響
https://kagawa-u.repo.nii.ac.jp/records/3186
https://kagawa-u.repo.nii.ac.jp/records/31867356792f-c808-41b3-a08a-1eb7898e71eb
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2012-03-27 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 製造条件が和三盆糖の一般成分に及ぼす影響 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Effects of refining conditions on chemical compositions of Wasanbon-to sugar | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||
著者 |
松井, 年行
× 松井, 年行
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抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | Color intensity and chemical compositions such as reducing sugar, free amino acid, titratable acidity, and 3-deoxyglucosone (3DG) were determined in Wasanbon-to produced in model systems by mixing with centrifuging granulated cane sugar and Wasanbon-to molasses. The data obtained were analyzed statistically by the three way classification method for the purpose of finding whether the changes in the qualities of Wasanbon-to were significantly affected by such factors as centrifugation time (A), moisture of Shiroshita-to (Pre-refined sugar) (B), and number of centrifugal rotations (C). The effect of moisture of Shiroshita-to (B) showed significantly different at 1% level on all the chemical compositions examined in this report. There were no significant differences among color intensities of Wasanbon-to after processed by different refining processes. | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | 和三盆糖を遠心分蜜精製法で調整後, 色度, 一般成分一還元糖, 遊離アミノ酸, 酸度と3-デオキシグルコソンを定量した. 得られたデーターを遠心分離時間(A), 白下糖水分含量(B)と回転数(C)などの因子の影響を見るために, 3元配置法で分散分析した. 白下糖の水分では, この報告のすべての一般成分で1%水準で有意差を示した. 和三盆糖の色度は有意差がなかった. | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
書誌情報 |
ja : 香川大学農学部学術報告 en : Technical bulletin of Faculty of Agriculture, Kagawa University 巻 33, 号 1, p. 59-63, 発行日 1981-10-01 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 香川大学農学部 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0368-5128 | |||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AN00038339 | |||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||
WAID | ||||||||||||
1407 | ||||||||||||
KEID | ||||||||||||
2585 |