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アイテム
The relationship between the crystalline lens and vitreous humor's quality in fish freshness
https://kagawa-u.repo.nii.ac.jp/records/9774
https://kagawa-u.repo.nii.ac.jp/records/9774c75359a1-e7c0-4b19-804c-171bc51e46e8
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2022-06-13 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | The relationship between the crystalline lens and vitreous humor's quality in fish freshness | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
見出し | ||||||||||||||||||||||||
大見出し | Abstracts | |||||||||||||||||||||||
小見出し | Poster presentations | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||||||||||||||
著者 |
大西, 陽力
× 大西, 陽力
× 小山, 菜月
× 豊浦, 愛理
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抄録 | ||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||||||||
内容記述 | In general, the freshness of fish is often judged by the turbidity of the crystalline lens. In our study, we're going to investigate the relationship between the crystalline lens and vitreous humor's quality in the freshness of fish, because they haven't been focused on so much in previous research. In our research, we investigated whether we could see a difference in the size of the crystallizations depending on the freshness in fish. First, we took out the crystalline lenses from a mackerel and put them on a slide. Second, we dried them with a high temperature dryer (30℃) for20 minutes, and then observed it with an optical microscope. (magnification 40X). | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 香川大学インターナショナルオフィスジャーナル en : Journal of Kagawa University International Office 巻 14, p. 241-242, 発行日 2022-03-31 |
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出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | 香川大学インターナショナルオフィス | |||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1884-8745 | |||||||||||||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AA12724987 | |||||||||||||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |